Kontakt Tilføj til foretrukneDitAbonnement.dk er et uafhængigt site, som har til formål at oplyse forbrugere af mobiltelfoni omkring priserne på markedet. DitAbonnement.dk's målsætning er at oplyse forbrugeren om de mest økonomiske abonnementer til mobiltelefoner på markedet, samt at være med til at gennemskueliggøre udbuddet af abonnementer og deres priser.

Systemet bag DitAbonnement.dk foretager beregninger baseret på oplysninger indtastet af brugerne selv, som tager forbehold for alle detaljer. Systemet tager i beregningen bl.a. højde for om abonnementerne takser pr. påbegyndt minut eller sekund.

Inden du gør brug af DitAbonnement.dk's service, er det anbefalet, at du har læst vores betingelser igennem!
DitAbonnement.dk ejes og drives af Uniqo Systems, som også har udviklet systemet bag sitet.DitAbonnement.dk er blot én internetservice blandt mange, som er udviklet og drives af virksomheden. Uniqo har en lang erfaring med drift og udvikling af online applikationer, og har altid ambitioner om at yde en god og stabil service.DitAbonnement.dk er en internetservice, som har til formål at gennemskueliggøre priser indenfor markedet af mobiltelefon abonnementer. Vi har nogle få betingelser, som bør læses igennem inden du gør brug af vores services!

  1. Det er gratis og uforpligtende at bruge DitAbonnement.dk.
  2. Al brug af DitAbonnement.dk er på eget ansvar!
  3. DitAbonnement.dk kan ikke stilles til ansvar for forkerte oplysninger.
  4. Ligeledes kan DitAbonnement.dk ikke stilles til ansvar ved nogen form for tab.
  5. DitAbonnement.dk giver ingen garanti ved beregningen, at det er det billigste abonnement.
  6. Ligeledes kan resultatet af beregningen ikke bruges som dokumentation eller bevis.
  7. Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev, er man indforstået med at modtage vores nyhedsbrev 2 gange om måneden.
  8. Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev er man indforstået med at modtage e-mails til enhver tid med information omkring de services DitAbonnement.dk leverer.

Ved spørgsmål relateret til udregning af forbrug eller lign. se først under vores support. Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, skriv da til supporten. Du finder kontaktoplysningerne til supporten samme sted.

Alle andre henvendelser skal ske til vores administration:

Uniqo Systems
v/Faran Mahmood
E-mail: info [at] uniqo.dk
Telefon: (+45) 6062 7720

 


© 2007 DitAbonnement.dk. Ejes og drives af Uniqo Systems. Alle rettigheder forbeholdes.